2020-03-22

veckan som gått, v.12

Det blev lite tyst här, datorn jag lånat behövde lämnas tillbaka. Men nu är det ju virustider = Hampus jobbar hemifrån = jag har tillgång till dator igen.

Ingen av lägenheterna jag pratade om senast var bra, det går verkligen inte att avgöra på bild. Något kan se kanon ut för att visa sig vara en grotta med insyn, ja det är tydligen möjligt. Jag har promenerat utanför en av lägenheterna 4 gånger för att *känna in*, är det insyn? Är den för mörk? Otroligt creepy av mig men jag kom fram till att något jag är så osäker på inte kan vara rätt.
Annars har jag hängt med Otto som fått börja smaka på saker, mkt kul! Mindre kul att städa på golvet efter varje måltid :)))

Mest har vi gosat, den lilla gulliga vill helst kramas och gosa all vaken tid. Inte mig emot, älskar gos!

En till som älskar gos! Mycket lylligt att få va hemma hela familjen nu faktiskt. Det är ju ändå lite positivt med de hele.

Innan krisen var ett faktum shoppade jag loss på bokrean, två kokböcker (min bästa typ av bok) och 3 barnböcker. Har lagat massor ur den ena (plåtmat) men typ inget ur denna ännu.

Har även i sann krisanda påbörjat ett projekt, rita 50 illustrationer på 7 dagar, en version av Agnes 100 illustrationer på en vecka. Det går dock uruselt för jag har somnat typ 20.00 varje dag den här veckan.  Tre dagar kvar och jag har 34 illustrationer kvar, wish me luck!

Jag har noll planer för veckan som kommer. Precis som alla andra I guess? Men ska försöka få till det här med bloggandet lite mer – jag har fixat med detta inlägg i 4 dagar nu :)) Förresten ett litet tips så här på slutet:  Linn har börjat blogga igen, karantänbloggen, halloj Linn och halloj karantänlondon!

12

Kommentera

Vad kul att Otto smakar på grejer! Sånna flashbacks! Edda hade/har en likadan smaknapp och den var guld att både smaka på saker och sen att ha typ frysta ärtor i så hon kunde bita på den när hon fick tänder.

Åh, så kul att du börjar med illustrationsutmaningen. Jag tänkte också ge mig på. Så kul!!!

gullig! hej hej från karantänlondon <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.