2019-11-05

Vår bebis är här!

I onsdags föddes vår lilla bebis. Allt var otroligt mycket mer dramatiskt och jobbigt än vad jag hade kunnat föreställa mig. Det var långt och utdraget för att sen bli jättesnabbt och akut. Men det kan jag berätta mer om en annan gång för jag förstår nog inte helt än vad som hände och vad vi var med om.

Han mår i alla fall jättebra och är den absolut sötaste bebisen som finns. Det var jag som fick ta smällen med hela förlossningen, han klarade sig utmärkt. I två veckor till är jag sjukskriven och Hampus pappaledig för att ta hand om oss båda. Otroligt mysigt trots all sjuka jag åkt på!

64

Kommentera

en-lang-blondin

Åh! Stort grattis till det lilla underverket och heja dig och krya massor!
Kram, Lina

midis

Amen grattis fina fina Emelie. Och massor krama av er och till allt man går igenom i livet <3

åh! grattis till er, så söt söt söt! men fy så jobbigt med allt jobbigt, krya på dig ❤️

Moa

Stort grattis!!! Och hoppas du mår bra snart! <3

men åh, stort grattis till den lille!
Och krya på dig!

Underbart söt! Massor av grattis, bra jobbat och hoppas allt repar sig ordentligt <3

kajsamagdalena

Det är inte klokt vad vi ska behöva vara med om, hoppas du kryar snart. Och stort grattis till en väldigt söt liten!

Johanna

Livets grattis! Han är så fin! Ta hand om dig och låt fig bli omhändertagen så kommer allt bli bra.

Meg

åh, grattis till er <3

Stort himla grattis igen till er alla! Han är underbar! <3 Krya på dig och hoppas du återhämtar dig snabbt. Det går liksom inte att förbereda sig på detta. Minns att jag typ tänkte "helvete vilken åktur! vad fan var jag med om nyss?!" när jag låg där på BB med Edda i famnen. Mäktigt, konstigt och omvälvande.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.