2019-10-25

I väntan på bebis

Mitt förlossningsdatum har kommit och gått. Jag har känt på mig hela graviditeten att jag skulle gå över tiden så jag är inte speciellt förvånad. Jag blir tröttare och tröttare för varje dag, tyngre. Känslan är väldigt lik den jag brukar få efter att ha vart sjuk länge och börjar bli friskare, lusten och viljan till att göra saker finns där men kroppen orkar inte helt. Rastlösheten kryper lite under huden.

Jag har orkat göra lite saker i alla fall!

Jag försökte mig på att måla lite, tyvärr var det en mycket dålig idé då mina fingrar är korvar och jag tappar penseln lite väl lätt.

Funderat på julprylar. Otroligt peppad på julen. Men jag köpte inget, inte på Granit iaf.

Ätit fredagspizza, de blir varierat resultat eftersom Hampus provar olika deg varje gång. Jag tycker den godaste degen är den från boken Enklare Bröd hittills. Tyvärr tar den ett dygn att göra.

Jag är väldigt mycket mer morgonpigg än Hampus så jag fixar alltid helgfrukosten. Älskar verkligen frukost!

Har gått på flera små promenader, men jag sitter ärligt mest still. Jag tror liksom inte riktigt på att det finns speciella saker som kan sätta igång en förlossning. Bebisen kommer när den kommer. Och det är ju min bebis, så det är väl klart att den är lite sen! Men om någon sitter inne på ett mirakeltips på hur en förlossning kan starta tar jag tacksamt emot det!

16

Kommentera

Stackars! Kan inte tänka mig något värre än att gå över tiden nu 😁 Båda mina barn har kommit innan utsatt datum så hoppas verkligen trean gör det också. Tappade tålamodet i vecka 30 ungefär.. Håller tummarna för att din förlossning startar snart!

Det är inte speciellt roligt, tiden går inte fort! Håller tummarna för att du slipper vänta!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.