2019-10-10

Gravid vecka 38

Cravings – Fortfarande inget. Men jag har börjat baka väldigt mycket. Bröd och kakor, fyller frysen! Tror det är för att jag inte kan göra något annat kreativt. Magen är i vägen för nästan all annan typ av skapande.

Äter inte – Håller mig fortfarande borta från surt godis. Har två påsar kryptoniter som jag köpte i somras som ligger i en låda i köket och hånar mig.

Krämpor – Jag är så svullen, så mycket vätska i hela kroppen. Det ser verkligen äckligt ut, petar jag med fingret på mitt ben blir det en grop som stannar kvar. Kan även konstatera att jag skulle se galen ut med fillers i läpparna.

Namn – Hampus är 100% på namnet det blir. Jag är 80%, tror det är i ren självbevarelsedrift. För att slippa bli besviken liksom.

Favoritoutfit –  Halloj det är Kashmirmorsan som skriver! Jag har absolut inhandlat ett gäng extremt mjuka kashmirplagg jag planerar att glida runt i hela vintern. Har redan börjat.

Humör – Jo men bra! Taggad på att vara ledig och på att baka saker, klappa på min kompis nya kattunge osv!

Nervös över – Har en konstant ihållande oro, svag, men ändå där. Orolig över hur bebisen mår? Hur vi båda kommer må/klara förlossningen. När jag kände sparkar senast, var det för länge sedan? Mentalt är jag långt ifrån ZEN om man säger så.

Sover – Riktigt pissigt. Satan vad obekvämt det är. Plus att jag drömmer att hemska saker händer bebisen, vaknar och kan inte somna om förrän jag känner sparkar. Det suger. Måste öva på att bli mer avslappnad i detta men jag vet inte huuuur.

Vill hinna innan – Tror vi skulle behöva införskaffa en åkpåse och en babysitter. Just en babysitter tipsade nästan alla ni om (tack!) så det vill jag inte vara utan!

16

Kommentera

Sara

Åh vill också ha nåt mjukt! Är en vecka efter dig och känner igen oron. Har också svårt att släppa det, men försöker tänka att det är okej att känna så. Går sådär, hehe.

Det är verkligen sjukt svårt att släppa. Försöker också tänka att det är okej, men ja, det är svårt!

Johanna

Vi är i samma vecka, snart är vi klara! Har också letat kashmir och din kofta på bilderna är amazeballs, var kommer den ifrån?

Lycka till <3

Ja! Så nära nu! Skräckblandad förtjusning haha. Den är så mjuk, bor i den, hittas här: https://m2.hm.com/m/sv_se/productpage.0671151002.html

Lycka till du med! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.