2019-06-29

Gravid – vecka 23

Den går inte riktigt att missa längre och absolut inte att dölja. Kulan är här. Men det tog ganska lång tid innan den dök upp! Här kommer lite tankar och funderingar från tiden som är prick nu – det förra jag publicerade var skrivet för ett tag sedan.

Cravings – Salami, fryser man det i 3 dagar går det att äta. Så vår frys har numera ett salamifack och ett glassfack.

Äter inte – det jag inte får. Äcklas inte av något eller så. Bara sånt som alltid är äckligt. Till exempel wasabi.

Krämpor – Fått ont i svanken och någon konstig grej har hänt med min ena skuldra. Den liksom knäpper konstant när jag böjer mig. Plus att jag har ont i nacken/ryggen mellan axlarna. Dock beror det på hetsjobbande från en pinnstol.

Namn – Vi har ett namn! Faktiskt sedan några veckor tillbaka men jag vill inte bestämma det för den kanske inte alls känns som att heta så när den väl kommer ut.

Favorit outfit –  Jag har köpt två tighta tunna klänningar med spagettiband som jag bor i. Tyvärr spiller jag ca jämt så de bor nästan mer i tvättkorgen än på mig.

Humör – Bra! Men jag förstår inte skämt/ när Hampus driver med mig. Plus att jag säger ord/meningar helt tvärtom mot vad jag menar.

Nervös över – Lite nervös över att träffa en annan barnmorska om två veckor (min ordinarie är på semester). En som jag bara pratat med i telefon och som inte var speciellt trevlig då.

Sover – inte speciellt bra, beror nog mest på pollen dock. Så allergisk i år.

Vill hinna innan – Köket!! Det är nääästan klart nu! Fixa en dörr till sovrummet!

17

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.