2019-06-25

Bebisprylar vi köpt på loppis

Tänkte att jag skulle ta och visa upp alla helt sjukt gulliga bebisgrejor som vi köpt på loppis hittills! Älskar hur billigt det är med barnprylar på loppis. Allt ni ser här kostade totalt 110kr!!

Så sjukt gosig björndräkt, med öron! Kändes som ett måste. Den kommer vara bra i vinter hoppas jag.

Lite små bodys, en pyjamas och en Pippi-tröja. Känns spontant omöjlig att trä på men den var så jävla gullig och kostade 10kr. Kunde inte heller låta bli att köpa den lille korgen, älskade att leka butik när jag var liten, kanske gör min bebis också det. Tills dess är den fin nog som förvaringslåda. Tröjan med Musse pigg och alla Disneyfigurer på köpte Hampus på loppis för flera år sedan till sitt framtida barn. Det är såklart det gulligaste jag hört.

Just nu ligger alla kläder korgen i bokhyllan och väntar på att bli använda. Ni skymtar också lite nyproduktionsprylar i högen bredvid. Vi var på Lindex och gick loss här om dagen, fanns så mkt fint! Dock är detta faktiskt allt vi har köpt. Tanken är att ta tag i allt bebisrelaterat efter semester, jag orkar inte riktigt tänka på det och en renovering samtidigt.

19

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.