2019-06-24

Vecka 26

Illustration av Arual, ni hittar hennes superfina instagram här.

Jag lär mig aldrig veckorna i kalendern. En av mina mest besökta sidor är vecka.nu den berättar att det är vecka 26 den här veckan, några veckor mer än vad jag är gravid. Men det är knappt att jag håller reda på vilken gravidvecka jag är i. Jag glömde bort att hålla räkningen efter vecka 19 och det stora ultraljudet. Här kommer kalla fall denna veckas lille planering. Jag har två och en halv vecka kvar i Stockholm nu innan det bär av mot Italien, Köpenhamn och Skåne. Semester. Längtar så mycket!

Måndag
Idag ska jag lära upp en ny kollega, min tjänst ska förvandlas till två och jag ska få lämna över hälften av mina arbetsuppgifter på en annan person. Känns så förbannat skönt!

Tisdag
Jag vann en byrå/garderob på Bukowskis i helgen! Den ska hämtas ut och flytta in i vårt sovrum. Kommer bli så fint!

Onsdag
Sommarmiddag/avslutningsmiddag med mitt jobb och en gullig kollega som slutar.

Torsdag
Ingen plan alls. Förutom att jobba massor – alltid dubbelt med jobb innan semestern.

Fredag
Skulle så gärna vilja gå på Lollapalooza men vi har inte köpt biljetter. Kommer jag orka stå upp i så många timmar ens? Kanske är det värt det pga Travis Scott, Brockhamton och Billie Eilish. Får se.

Lördag
Vi borde kakla i köket. Men vi måste köpa en snygg kantlist först, helst i svart kakel. Vart hittar man sånna?

Söndag
VILA

7

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.