2019-06-04

Hur vi ska inreda vardagsrummet!

Vi bor på 35 kvadrat men ingen som är hemma hos oss tror på det. Det känns större men det är bara en illusion som förstärks av ljuset och takhöjden. Det är när vi inreder och försöker få plats med allt vi tycker om som det märks att det är litet. Jag tänkte att vi skulle gå igenom vardagsrummet idag. Det är en liten fyrkant på 10 kvadratmeter!

Om man står i hallen och kikar till vänster ser man den nya väggen vi har byggt upp. Där ska vi ha ett hyllsystem! Rakt fram är det fönster med för många växter i.

Lite såhär tänker jag mig att det kommer att bli med hyllsystemet. Kanske lättare att se utan allt bråte bakom?

Hyllorna är från Betonggruvan – har tyckt om dem ända sedan jag jobbade där för flera år sedan!

Vänder du dig åt höger och ja, nästan snurrar runt ett varv så ser man tv:n. Ett otroligt tråkigt hörn som jag inte tror vi kommer göra något åt på ett tag. För jag vet inte riktigt hur/vad vi skulle kunna göra. Kanske någon liten vägghylla med bara plats för en växt ovanför tv:n?

Någonstans över soffan ska vi sätta vår saxlampa! Just nu har vi ca noll lampor i lägenheten, vilket vi inte lider av efter som det är ljust dygnet runt. Men det är ju något vi måste/borde lösa innan det blir höst och vi står där i mörkret. Men lampor alltså, vad svårt det är!

Det var allt med det lilla vardagsrummet, eller juste, vi måste fixa lister och dörr till sovrummet också! Men snart så, snart är allt på plats!

Till dig som vill läsa mer om lägenheten, här är planlösningen och en ritning på hur det såg ut innan vi flyttade in..

11

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.