2019-05-22

Tips på enkel mat som är otroligt god

Nu tar vi och tittar på vad jag har ätit de senaste dagarna, bao utan baobröd och någon form av pokebowl av resterna som blev kvar! Det köttiga ni ser är kyckling och tofu, det viktiga där är marinaden. Det är precis samma jox till båda. Tänkte att ni skulle få receptet för det blir så förbannat gott.

Marinad
1 msk soja
1 msk olja
1/2 msk hoisinsås
1/2 msk fisksås
1/2 msk ostronsås
1/2 msk risvinäger
1 msk chiliflakes

Marinera valfri grej, svamp, kyckling och tofu blir mkt gott!

Hacka och strimla grönsaker du tycker om, ät i salladsblad eller koka svartris och lägg det och allting i en skål och ät. Mkt gott. Obs lika viktig som marinaden är såsen, srirachamajo är enligt mig given till detta.

Ät o njut!

9

Kommentera

majadelborn

MEN GUD SÅ GOTTTTTTTT

JA min bästa mat just nu! Älskar att man blir mätt men inte ”jag går av och måste vila på soffan i 1 timme-mätt”.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.