2019-05-11

Frukost ♡

I vår förra lägenhet åt vi alltid frukost i sängen. Oavsett om det var måndag, lördag eller födelsedag. Middagen åt vi framför TV:n. Vi hade ett köksbord, en avsatt plats för alla måltider. Men ingen av oss gillade den platsen. Vi sa aldrig något men sakta men säkert slutade vi använda matbordet. Det bara stod där. Och jag blev galen på alla smulor i sängen, på alla små brödbitar som satt fastklistrade på mina lår som om jag vore en brödad pajform.

Nu har vi ett kök, med två fönster, matbord och blommande träd utanför. Där är vi tills det blir mörkt, så mörkt att vi inte ser varandra för det finns inga lampor än. Hur bestämmer man sig för en kökslampa? Vi såg en vi gillade på instagram, sen visade det sig att den var ett aprilskämt.

Hur som helst så känns det lyxigt med frukost på sängen nu, som om det är något speciellt.

Helglyx.

16

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.