2019-05-06

Första dagarna i maj

Jag har försökt komma ihåg att dokumentera lite. Det är ju 100% lättare nu när ljuset finns nästan dygnets alla vakna timmar. Dokumentationen började 1 maj. Vill vara ledig varje onsdag från och med nu. Geni att bara jobba två dagar i rad.

Vi fixade hemma, det fick bli köket! Där flyttade knivlist och en liten stång upp. Jag bor med en person som älskar och kan väldigt mkt om knivar. Som ni kanske ser.

Knivälskaren.

Vi fick allt som är gott som belöning till middag!

I torsdags jobbade Hampus första dagen på sitt nya jobb. Vi firade med att käka på Barobao efteråt. Vi jobbar nämligen prick samma tider nu och är lediga på helgerna tillsammans (det är inte riktigt så när man jobbar med nyhetsmorgon som han gjorde innan).

I fredags kände jag mig gullig och passade på att shoppa lite. Det är ju ändå vår!

I lördags kirrade jag frukost på sängen innan jag drog iväg på mitt livs första (och antagligen enda) babyshower. Sån märklig grej, men det var fascinerande att uppleva det, kändes som att jag va med i en film.

Igår brunchade jag med en kompis på A.B.cafe, rekommenderar det stället starkt!

Sen gick vi runt i kransen och kollade i fina butiker som Svenska armaturer och På andra våningen.

När jag kom hem hade Hampus målat klart i sovrummet (!!) Så snart kan jag visa det! sedan åt vi sjukt god tacos som vi senare insåg kanske var lite för stark för vårt eget bästa. Men gott var det.

Bra saker som händer andra veckan i maj:

  • GoT avsnitt 4. LÄNGTAR.
  • Jag ska få träffa mitt nya syskonbarn!!
  • JWHF har en style challenge så jag kommer bli överröst av inspiration
  • Flera av mina gamla klassisar jobbar på samma ställe och har styrt en aw nu på fredag.

Det var dagens lille spretiga inlägg, hörs snart!

14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.