2019-04-29

En renoverings uppdatering

Det är verkligen som Julia skrev här om veckan, ju längre tid mellan blogginläggen, ju svårare blir det att skriva. Det känns nästan omänskligt svårt ibland tycker jag, för vad har jag att säga? Varför ska jag ens säga något? Kommer de ens att bli bra/intressant? Sedan skriver jag äntligen något men ändrar mig i sista sekunden och inlägget i utkast tillsammans med alla sina andra ratade kompisar. Dom börjar blir ett rejält gäng nu, alla dissade textrader.

Nog om det. Nu, hur går det med renoveringen? Jo bra. Jag är lite för ivrig (såklart) så jag råkade tejpa en vägg när den inte var torkad, så lite av hallen måste jag göra om. SKIT. Men något som inte är skit är nyansen jag fick till.
Perfekt ljust gröngrå, enligt mig själv!

Annars är större delen av den lilla lägenheten fortfarande kaos – i köket står det nya köket i lådor. Vi måste montera det och skicka luckorna på lack. Dom ska bli gråa, NCS 1500, tror jag nyansen heter. Och väggarna är i NCS 1000-n dvs också gråa men lite ljusare.  Vi har också ett gäng gråa stolar som ni skymtar i bild, tycker inte alls att dom passar in i detta kök. För klumpiga. Så jag kollar lite efter nya men jag vet inte helt vad jag vill ha.

Tänker mig något sånt här, kanske. Skrollar runt på Auktionstipset och Auktionsverket för att hitta nått fint. Bilderna ni ser kommer därifrån!

11

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.