2019-03-27

Hej från flyttbubblan

Jag står och balanserar på en pinnstol för att nå upp högst upp på väggen. I handen håller jag en spackelspade som jag fyllt på friskt med spackel, vår nya vägg ska bli slät! Solen lyser in i lägenheten och ute är det vad alla kommer att kalla årets första vårdag. Men vi går inte ut. Vi står inne, spacklar och river tapet. När jag vänder på spackelspaden ramlar hela klutten spackel ner på min fot, på pinnstolen och på den lilla yta golv som inte var inplastat. Men det gör inget, för vi spacklar och målar i en lägenhet som är vår. Ett hem vi helt bestämmer över själva.

Flera dagar senare hittar jag spackelrester på mina tår. De går liksom inte bort från de små vecken runt nagelbanden hur mycket jag än tvättar. Kanske måste jag slipa tårna?

Vi hörs snart igen när jag fått internet, jag har delat slut från min mobil och vi har inte fått boxen av föreningen än!

14

Kommentera

åh, drömmen att ha ett hem som man bestämmer över själv, äger.
finns inget jag längtar efter så mycket som det.

midis

Heejjjjj!!!!!

hejregina

HUR GÅR DET FÖR ER?!! vill se allt

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.