2019-03-09

Tre skisser från senaste tiden

Här kommer lite skisser som jag inte ens har uppdaterat på min illustrationsinsta. Vi tittar!

En bild på en kjol jag köpte från Monki som kom i fel storlek, skickade om att få en ny i storleken jag faktiskt beställt men fick istället pengarna tillbaka. Mycket märkligt. Hann rita av den på bild iaf!

En lampa jag drömmer om!

Annat jag drömmer om och funderar på: På måndag, den 11/3 får vi nycklarna till vår lägenhet! Jag tror det kommer snöa och vara minusgrader när vi ska flytta, men vem vet, SMHI kan ju ha fel. Det känns otroligt märkligt att jag plötsligt ska börja åka den röda linjen i Stockholm efter att ha på på den gröna i över 5 år. Jag vet att jag kommer att åka fel, vägen hem sitter i mig utan att jag behöver tänka.

10

Kommentera

elina

älskar din illustrationsinsta <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.