2019-02-10

Jag ska måla en bild i veckan.

2019 tänkte jag att jag skulle måla en bild varje vecka. Hittills är det vecka 6 och jag har gjort två sketna bilder. Men ibland blir det 5 på en dag så jag kommer nog ikapp. Förra året skulle jag göra 12 och det blev 52 så de löser sig nog.

Först ut är denna, en orm och blad. Ormar hatar jag och blad älskar jag. Så jävla äckligt djur ormar, vet ni att det finns flygande ormar? Googla Devil snake eller bara ”flygande orm” och se mina mardrömmar besannas.

Den andra bilden är denna som jag faktiskt tycker är jätteful. Men jag visar den ändå för skulle jag bara visa upp det jag var nöjd med skulle jag aldrig gå ut. Skoja, är ok med mig själv. Men ni fattar, det skulle va rätt tomt här.

Hoppas jag orkar måla lite mer nu när jag slipper gå på visningar konstant! Dock ska jag KonMari:a allt jag äger inför flytten. Så möjligtvis att det tar en del energi.

9

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.