2019-02-05

Om vår nya lägenhet

Nu tar vi en titt på lägenheten vi har spenderat alla våra slantar på. Det är en etta som vi ska bygga om till en mini 2:a! Vi fick möjligheten att köpa lägenheten vi bor i nu (en 2:a i Skärmarbrink) och vi velade länge mellan att göra det, eller att köpa en större lägenhet längre utanför stan eller om vi skulle köpa en lägenhet i ett område vi verkligen vill bo i. Det blev det sistnämnda!

Här är planritningen på vår pyttelägenhet i midsommarkransen. För vi kom på att det är där vill vi bo allra helst, nära massor med restauranger vi gillar, parker, matbutiker och våra kompisar.

Så ser den ut just nu! Vi kommer att ändra på en hel del, tapeten i hallen till exempel. Men andra saker också. Här är en ritning på hur vi tänker fixa den:  
Köket ska få mer förvaring, mer arbetsyta och DISKMASKIN. Och vardagsrummet ska vi dela av och göra till två rum! Jag ser så väldigt mycket fram emot att flytta, det upptar ca 80% av alla mina tankar dygnet runt. Försöker övertala Hampus nu om att hallen ska bli rosa. Tänk er: rosa väggar och en bänk i gult kakel, vem vill inte se det när en kommer hem!

24

Kommentera

midis

Jag vill!!!!!!!!

Men ellerhur, det måste bli verklighet känner jag!

Men jaaaa! Så kul, bra och spännande! Förstår att det tar upp all tid nu! Kan verkligen relatera. Ser superfint ut!

Ja, känns så kul! Har nedräkning tills vi får tillträde!

KUUUUL! Välkommen till grannskapet! 😀

Tack!!! Så pepp 😍😍😍

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.