2018-12-10

Julstämning och armar av gelé.

Nu börjar mina mest stressiga veckor på hela året. Jag ska skriva ca 12 nyhetsbrev, fota material till en kampanj, klippa ihop videor till social media typ 12 st, fixa bilder till social media skriva copy till de bilderna, och juste sen ska jag också göra två nya looks till startsidan på två språk. Ska också försöka köpa någon form av lägenhet mitt i detta? HUR? Naturligtvis sitter jag här och bloggar då istället för att jobba arslet av mig.

Förutom detta så var Hampus på akuten förra veckan. Han har ansträngt sina muskler så mkt pga jobb o träning att han svullnat upp lika mkt som Aunt Majorie i Harry Potter när hon förvandlas till en ballong. Mycket läskigt och ganska äckligt, hans armar är gelé. Jag hade hoppats på att läkaren skulle tappa ur armarna med någon manick pga det hade var OTROLIGT kul och äckligt att titta på. Tyvärr ska han bara sitta still och vila och äta ipren tills det lagt sig. Lame.

I helgen mellan akutbesök och jobb så försökte jag få till någon form av julstäming.


Såhär blev julstjärnan! Rätt nöjd, mest nöjd med att den kostade mig 20 minuter och 2 kronor att göra.

Blev mkt pepp på att vika stjärnor när jag såg Anna Marias inlägg. Tack till youtube och alla dess tutorials – jag var tvungen att kolla på 3 olika för att förstå hur jag skulle göra. 

Har också hunnit fixa alla paket utom 2. Så otroligt mkt i god tid!! Nu ska jag ta ut segern i förskott och känna  mig fantastisk. (sen kommer jag glömma de sista två paketen för att jag har känt mig så himla bra och klar och få panik och stressa sönder för jag var inte ens klar på riktigt).

God jul i förskott!

8

Kommentera

Stine

Kan man få fråga om en tutorial för julstjärnan? Så fin!

Tack!! Jo men det skulle jag nog kunna ta o fixa!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.