2018-12-02

Kaffekalender, visning och borttappat julpynt

Jag tänkte att vi kör ett litet inlägg över min väldigt vanliga söndag. Den började med kaffe från en kaffekalender, idag var det båtblandning den var inget enligt Hampus men god enligt mig. Efter kaffe gjorde vi oss redo för visning. Vi skulle på två stycken lägenheter i Midsommarkransen! Den ena var tråkig och liten och den andra hade vi inte alls råd med. Bilden är från den vi ej har råd med. Sen gick vi till Konstfacks julmarknad! Alltid kul att gå. Jag köpte mkt fin tejp!Sen fick jag för mig att det var dags att julpynta så jag tömde och letade igenom hela detta helvetesförråd. Jag hittade ingenting? Risken är 50/50 på att jag tappat bort eller gett bort allt. Att det är borta är 100% säkert, för satan vad jag letade. Kom sedan på att man ju kan göra en egen stjärna! Så här är en liten prototyp. Helt sjukt att jag gjort en prototyp och bara inte började med riktiga direkt. Herregu så moget av mig? Är i chock. Nu ska jag göra den verkliga versionen och äta godis till middag – its all about balance.

8

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.