2018-11-17

Ni vet när livet förändras helt via ett litet fb-meddelande? Så har den här veckan varit.


Har hittills fotat enbart detta – inte två bilder om dagen som jag sa att jag skulle göra. Så mycket saker har hänt den här veckan nämligen.

+ solen har visat sig igen!
– vi måste flytta från vår lägenhet. Vi trodde att vi skulle få bo kvar i ett år till men lägenheten fick inte hyras ut i andra hand nå mer.
+ vi har bestämt oss för att köpa en lägenhet!!
– jag vet ingenting om hur man köper en lägenhet!?

Bilder fån en lägenhet jag absolut inte har råd att köpa. Titta mer här om du vill bli avis på folk som har d fint!

Så nu måste vi lista ut vart vi vill bo? Inte för att vi riktigt kan väja och vraka – jag hade liksom räknat med att vi skulle få spara ihop kontantinsats ett år till. Så någonstans i söderort blir det, eller solna, eller sundbyberg. Om vi nu ens får ett lånelöfte?

Men ett JÄTTEPLUS är ju att vi kommer äga vår egna lägenhet!! (Om vi nu får låna pengar, sjukt nog fick jag fast tjänst just denna vecka också) Jag kommer få måla på väggarna – slå ner en vägg om jag så vill. KUL. Förbered er på inredningsinspo delux.

Annars så har vi även släppt julkollektionen på mitt jobb denna vecka. Jag jobbar som content manager på Edblad, kan berätta mer om det en annan gång. Här är iaf två bilder jag stylade och Anna fotade i augusti. Det var 32 grader varmt och vi försökte skapa julstämning. Men de juliga bilderna tycker jag vi håller på. Bara november än så länge ju! Hur fint är inte halsbandet med stjärnan och månen?! Måste köpa det asap!

Okej livets spretigaste blogginlägg- men den här veckan har vart så, sjukt spretig! Kanske ordnar det upp sig snart. Ska ba lösa det där med boende först.

10

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.