2018-11-13

Grått väder och avhuggna händer och lite illustrationer.

Glad grå tisdag. Jag har glömt hur solen ser ut. Hur känns den ens mot huden? Jag minns knappt. Sist det var soligt var jag så bakis att mina ben skakade – allt jag orkade var att gå 20 meter till närmaste kiosk och köpa chips. Det var för två veckor sedan.

Eftersom solen och allt kul den för med sig har lyst med sin frånvaro har jag börjat se om Game Of Thrones, precis från början. Jag har i naturlig ordning även börjat drömma om avhuggna kroppsdelar. Här om natten gick jag in i ett rum där det hängde fullt av avhuggna halvruttna händer från taket och dinglade. Tyckte inte det var obehagligt och blev inte rädd i drömmen, skulle ba hämta något i det där klassiska handrummet. Mycket märkligt.

Men jag har ritat lite faktiskt, och jag har använt mycket färg, känner att det verkligen behövs.  Här kommer tre bilder som man också kan hitta på min illustrationsinstagram Oh My Gouache

En fullkomlig katastrof är hur lite jag fotat på senaste tiden – skyller på mörkret. Tog liksom en bild när vi hade thanksgivingmiddag, en sjukt ful bild dessutom. Hade gärna haft bilder på det, allt blev så fint och gott.  Ska fota två bilder om dagen nu fram till söndag som en utmaning – hörs då!

9

Kommentera

sista här är så fin!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.