2018-10-03

En tatuering och städprylar.


Hej lille bloggen! Det känns som att jag använder bloggen som en liten dagbok. Så som jag bloggade när jag var typ 16 och min blogg hette ”emelietheoneandonly”, tonårshybris <3

Hur som helst så har jag har inte bara ritat städprylar på senaste, jag har faktiskt städat lite också. Jag tillhör den delen av befolkningen som tycker det är otroligt tråkigt att städa. Kan lätt blunda för smuts, klädhögar och diskberg. En gång dejtade jag en kille som älskade att städa. Hans badrum kändes som ett hotell, handdukar hårt rullade, allt placerat med lagom avstånd från varandra och med en doft av lemon fresh. Jag krossade två glas hemma hos honom och spillde ner en kudde med kaffe 🙂 Vi var inte meant 2 be.

Annars så har jag gjort en ny tatuering – men jag har glömt fota den. Blev så exalterad över allt fint som fanns i Annas böcker att jag bokade en ny tid direkt. Bild 2 är från en kväll jag jobbade, på Elle Trendspaning för att vara mer exakt.
Jag tycker vi avslutar dagens dagbok med denna bild från i måndags som togs precis efter att jag spillt kaffe på mina nytvättade lakan. Som jag fortfarande inte har packat upp, men jag har iaf beslutat för att inte tvätta om dem. Kaffe doftar ju gott det med.

13

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.