2018-09-18

Vardagsrum och växter

Förutom att rita djur (jag har visserligen fått in två här också) så har jag ritat växter och vardagsrum. Eller ja, rum med växter i. Fastnar så himla hårt för att bara använda en färg. Här var jag ett fan av ochre yellow.

Jag fick en fråga kring vilken app jag använder när jag ritar på min platta, så jag tänker att jag svara på den här också. Det är nästan uteslutande en app som heter Procreate som jag ritar i. Det finns så himla mycket mer funktioner där än i tex Adobe draw. Men den stora fördelen med Adobe Draw är att det du ritar blir vectoriserat. Nu kanske jag sparkar in öppna dörrar men det betyder, för dig som inte vet det, att du kan förstora upp och ner det du gjort utan att det förlorar kvalité. 

Vill ni se mer av det jag ritar hittar ni det på min instagram: OMGouache

14

Kommentera

Anna

SÅ FINT!!!!!!!!

emelie

Taaaack!! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.