2018-09-11

En krokodil, en tiger och 13 fåglar

Jag gillar att rita djur, och allting får gärna vara lite hittepå och inte speciellt korrekt. Tycker det blir fint då – och det är så mycket roligare att rita. Jag har aldrig förstått det här med att måla fotorealistiskt, ni vet när någon har målat så noga att det lika gärna kunde vara en bild. Känner ba? Ta en bild?

Här kommer tre djur som jag har gjort på senaste. Har ni något förslag på djur jag ska rita?

Om ni vill se mer av mina illustrationer så hittar ni dom på min illustrations-insta: OMGouache

11

Kommentera

Linn

En ekorre! Tror ekorrar är mitt bästa djur. Dom verkar bara så himla nice med allt nöt-ätande och den stora svansen.

åh, så himla fint! gillar fågeln så mycket.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.