2018-09-03

Bröllop, katter och ett år som roomies

Jag tänker att vi tar en liten recap på lite som har hänt den senaste tiden. Mest av allt har jag försökt vänja mig vid att jobba igen och jobbat massor för vi har släppt en ny kollektion. Men egentligen har jag gjort väldigt mycket annat också.

Börjat dricka kaffe varje morgon.

Jag har vart i Skåne på bröllop och jag körde bil till bröllopet. Tror de är det mest vuxna jag gjort i livet? Kändes helt sjukt att inte åka buss/tåg/få skjuts och typ sova på en madrass. Utan åka bil och checka in på bed and breakfast.

Tog ingen bild på bröllopet, bara bild på Ella – Hampus föräldrars katt.

Ätit middag hemma hos en kompis och Helena som skar jalapeno fick jalapeno skin burn. Det känns som att man blir brännskadad av hettan och försvinner på ca 24. Hon fick sitta med händerna i ishinkar i typ ett dygn. Så tips: bär handskar när ni skär jalapenos. Visste liksom inte att detta var en känd åkomma?

Har sprungit en mil och har nu ont i precis hela kroppen.

Plus att jag fick en armbåge i ansiktet av Hampus igår (när han sov obs ej med flit) så jag har fett ont i ansiktet även.

Jag har filmat olika butiksevent för Edblad till instagram.

Spelat 5 omgångar besserwisser och förlorat prick varje gång.

Planterat om 3 växter som blev 6 stycken pga att de fått så mycket bebisar under sommaren.

Ritat massor på min padda – måste vara mitt bästa köp i år.

Fått väldigt mycket god mat lagad åt mig. Här någon form av wok.

Och prick idag har jag bott ihop med den här gulliga i ett år!

14

Kommentera

fint som attans!

Grattis till ett år!

Och hallå, Helena som fick jalapeno skin burn måste ju vara samma Helena som är tillsammans med min kompis Magnus. Tänk vad världen är liten!

emelie

Haha ja det är samma person! Älskar att du kände igen det pga jalapeno skin brun!

Matilda

Vad har du för ritprogram på din padda? 🙂

emelie

Procreate och Adobe draw – använder främst procreate 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.