2018-08-26

Pasta pasta pasta

Läser ni Sandras blogg? Om ni inte gör det har ni antagligen missat att hon har ett projekt just nu där hon lagar alla de klassiska italienska pastarätterna. Himla bra projekt om man älskar att laga mat. Jag är mer ett fan av att äta mat, det älskar jag verkligen. En annan sak jag gillar är att rita så jag bestämde mig för att göra en egen version av samma projekt: jag ska rita alla de klassiska rätterna! Här kommer de två första bilderna och länkar till Sandras eminenta recept.

Pasta pomodoro

Cacio e pepe

Det var allt för nu! Kommer uppdatera vartefter med resten av bilderna. Dock dyker allt upp först på min illustrationsinsta: Omgouche

8

Kommentera

Linn

Finaste idéen ju!

emelie

Tack! Plus så himla praktiskt när min jobbhjärna är trött och inte vet vad jag ska rita bara att jag vill rita!

älskart! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.