2018-08-04

Wanås

Min semester är slut och jag försöker jobba i Stockholmsvärmen. 92% luftfuktighet. Tunnelbanor som är inställda. Armar som klibbar fast på skrivbordet. Kanske var detta min minst produktiva vecka någonsin.

Innan jag försökte mig på att jobba så var jag i Skåne en vecka, en av dagarna fyllde jag år och då åkte vi till Wanås. Jag hade ingen koll alls på vad det var men Hampus familj åker dit nästan varje år. Det är i alla fall en himla massa installationer ute i naturen!

Min kamera ville inte jobba med mig alls och raderade hälften av bilderna och de jag tog blev inte speciellt roliga. Men ändå bra att inte avslöja allt för jag tycker absolut att ni ska åka dit om ni har möjlighet till det!

6

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.