2018-07-25

Två dygn i Köpenhamn, en miniguide

För prick en vecka sedan kom vi till Köpenhamn. Vi började onsdagen med butiker+barer. Jag brukar spara massor med härligt på Instagram som jag sen lägger in i en Google maps för staden jag ska besöka. Här är länken till det jag sparade inför Köpenhamn.

Torsdagen hade lite samma tema, butiker + mat. Vi pausade och åt väldigt ofta. Här är lunchmackor från kompa9, så himla goda! Sedan var tanken att promenera ut mot Reffen. Men redan efter Nyhavn, direkt över bron, fastnade vi på en foodcourt. Hampus såg Gasoline Grill som han hade hört skulle vara bra. Burgaren kanske ej ser mkt ut för världen men den är seriöst den godaste jag ätit. Den smälte liksom i munnen. Det tar ca 1h att promenera ut till Reffen från stan, men det är en fin sträcka att gå! Reffen är en food court som ligger på refshaleøen. Det fanns ju en närmare stan tidigare med tak, detta är samma grej fast utomhus.Väl framme stannade vi först på Mikkeller pga god öl. Vi promenerade sen igenom för att se vad det fann för mat. Allt fanns. Vi valde en mealball sub som var divine, vart kan jag köpa detta i Sthlm? Och en grillad majskolv som var…kall. Vilket var lite av en besvikelse men den var god ändå. Det var allt vi hann med på denna lilla Köpenhamnsresa! Älskar Köpenhamn.

13

Kommentera

Så härligt det ser ut! Och mysiga ställen ni besökte 🙂

åh, så härligt det ser ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.