2018-07-05

ipad + apple pen = sant

Jag och Hampus har köpt en sinnessjukt dyr grej, en ipad pro och en apple pen. Jag har velat ha detta så himla länge, egentligen var det såhär jag ville att det skulle vara att rita på ritplatta när jag först köpte en sån typ 2012. Det är så enkelt och kul!

Jag har använt en app som heter procreate, har bara ritat i typ två timmar och testat lite olika funktioner men den känns väldigt användarvänlig. Det är stor rityta, små ikoner och har man använt illustrator/photoshop innan så förstår man enkelt grundfunktionerna i appen. Dock tror jag inte att man kan exportera i vectorgrafik men det går säkert att konvertera någonstans om man nu skulle vilja det. Här kommer lite snabba skisser jag gjort:

Är mycket peppad på att rita och prova olika appar!

16

Kommentera

Åh men vad kul!!! Älskar den med fiskarna <3

emelie

Tack!! <3

ÄLSKAR min ipad pro. Sinnessjuka pengar, ja, men jag känner att jag får igen dem varje gång jag ritar!

Mamsen

Underbara bilder! David Hockneys arvtagare i egen tappning! 👏👌😃

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.