2021-06-28

Sayonara och välkommen till elinoralderbro.se

När justwannahavefun sa att dom skulle lägga ner mådde jag pyton. Jag var lite väl dramatisk och kände att det här med en bloggkarriär var inget för mig. Tänkte att det var kul så längde det vara liksom. Men sen så kom ni <3 ni fina människor som liksom kommenterade och hjärtade. Ni som blev rätt många efter ett tag, mer än vad jag trodde.

Nu är det dags för mig att lämna och det är med en sorg jag gör det. För fan vad jag har älskat denna lilla oas. Justwannahavefun är den absolut tryggaste och finaste plats jag varit med om. Tack till C & S för att ni lät mig flytta in hit, jag är evigt tacksam. Men nu ska jag stå på egna ben ett tag – skapa ett eget universum innan det är dags för nya äventyr.

Mitt nya universum kanske är inte är lika fint – jag är ju en horribel wordpressperson. Men det funkar for now, ni kanske ska se detta lite som min studentlägenhet, jag kommer ABSOLUT gå vidare till nått lite mer festligt, om ett tag. Men nu får detta duga. Men jag lovar er kul innehåll, personligt ska det bli och ärligt.

Lova att ni iallafall tittar in – kanske lämnar en kommentar eller hjärtar nått. Jag är så kärlekstörstande just nu.

Här hittar ni mig nu illafall.

och om ni nu vill följa mig på bloglovin, gör folk ens så nu för tiden? Kolla här.

Lev väl er nollor,

Hurricane

6

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.