2021-05-19

Tro och tvivel

Hej hopp. Mitt liv är lite av en… – låt oss kalla det megahurricane. Stormklädseln är på och jag kämpar liksom. Vet inte riktigt upp eller ner länge. Jag vet bara att det stormar. Hur detta äventyr kommer bli är ytterst oklart. Men jag kämpar på. Alltså åldern 27 har fasiken bara varit motvind. Kan man bara inte få ha det lite gött nån gång? Lite smooth sailing liksom. Jag kommer självklart att berätta mer snart. För er som orkar lyssna dvs.

Kristi himmelsfärd var fan gosigt. Hann med mycket. Kollade in en ny soffa, drack rosé i Ivar Los och hängde lite med Berka. Berka är typ en av mina vettigaste vänner. Det har varit en sorg att hon inte bor i Stockholm längre. Länge var hon min livlina. Min trygga person. Kanske för att vi är så olika. Vi har så olika perspektiv på allt. Hon har lärt mig mycket bra. Tvivlar att jag lärt henne nått. Hon är så cool och jag vet inte – får man säga full av liv? Det bästa med Berka är ändå hennes hat för vardag och ekorrhjul. Kommer alltid avguda na för det.

Förutom det så har våren kommit till Stockholm. Det gör mig glad och hoppfull. Utehäng, kvällprommisar och hångel i diverse parker. Jag älskar sånt. Att få känna lite liv i kropp och själ. Efter allt som har hänt så känns dagarna oändligt långa. Man är verkligen i nuet på nått nytt sätt. Gud vad jag älskar det. Att bara få vara. Hoppas det kan få vara såhär lite till.

Förresten, nu kanske jag tigger om det. Men ska jag fortsätta projekt bloggen? Har varit så kul att få hänga mer med er. Men behöver nog lite uppmuntran osv. Ge mig nått ba.

48

Kommentera

Anna

Tycker minst 100% att du ska fortsätta med bloggen, den har seglat upp och blivit en favorit! Blev lite nojig när jag läste att jwhf lägger ned att du och chips till frukost skulle sluta, två av de nyaste bloggarna jag läser som man blir sådär glad av nya inlägg från. Så om du vill, fortsätt!
Mvh trogen fangirl

Men jaaa att du ens frågar!!

elinoralderbro

<3

Emely

FORTSÄTT som Håkan säger..
https://www.youtube.com/watch?v=sGcsYrmRXKE

elinoralderbro

Fina du! Nu är det bara att kämpa på <3

Kokoloko

Ja! Fortsätt!!!

elinoralderbro

Yes yes yes <3

Em

KlART att du ska, är det ens en fråga?!
Du skriver så härligt ofiltrerat och har hittat din alldeles egna ton, för bra för att lägga på hyllan.
KBK!!!

elinoralderbro

Gud, blir typ rörd. Tack fina du <3

qb

ja, fortsätt!
Men glöm inte säga var??

elinoralderbro

Jag lovar att hålla dig uppdaterad

Andrea

Ja! Min nya favorit ju :))

elinoralderbro

Blir så glad av detta <3

Nicole

Hejja dig!

Livet är jobbigt men väldigt roligt i stormarna :D!

elinoralderbro

Länge leve stormen <3

Fanny

Fortsätt!!!!! Du e så rolig och bra att läsa!

elinoralderbro

Hallå, bamsekram till dig <3

Ellinor

Ja fortsätt! Skulle vara så kul att få fortsätta följa 🙂

elinoralderbro

Ingen blir gladare än jag <3

Elin

Jaa!!!!!!

elinoralderbro

Åh vad glad jag blir <3

Idajosefina

Fortsätt! Du får inte sluta blogga. Älskar dina ord. Dina tankar. Dina formuleringar. Älskar att jag hittade hit till dej.

Stina

Men jaaa, please! Fortsätt!

elinoralderbro

Fina du <3

Sara

Klart du ska fortsätta, min nya favoritblogg!

elinoralderbro

Ingen blir gladare än jag Sara <3

Nicole

JA

elinoralderbro

<3

Jaa, jag vill läsa!!

elinoralderbro

KLART DU SKA FÅ LÄSA 🙂

Lisa

FORTSÄTT! Jag kommer ihåg 27… man trodde livet skulle bli lättare för varje år men tyvärr inte. Svårare fast på andra sätt. Men också härligare.
<3

elinoralderbro

En jäkla kamp – tack för göttigt stöd <3

Linn

Är det så att du hamnat mitt i din saturn return? Jävlarr vad en kan få på moppo då. Om fel livsval och så vidare. Bryt ihop å kom igen. Ibland ett liv senare.

elinoralderbro

Åh herregud – är det Saturnus menar du? Klart det är.

KLART du ska!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.