2021-04-21

On the road again

Fluffiga Alpackor på Siggesta Gård.

Kul saker som har hänt på sistonde

  • Jag åkte på en roadtrip och träffade Alpackor. Dom var absolut fluffiga och söta samt gav mig mycket livsglädje. 100% KUL.
  • Jag har delvis börjat på en anti-inflammatorisk diet. Mån-fre. Kommer max hålla en vecka till. Men iallafall. Det är så otroligt mycket vitlök i allt. Så jag luktar konstant som en liten vitlöksås som man köper på Babel Deli. Rekommenderar ej.
  • Tryckte serien Tre Fruar Och En Äkta Man på Netflix. Rekommenderar alla att se den. En dokumentär om ett gäng polygama mormoner som bor i ett Berg(!!!) i Utah. Förlåt men SÅ intressant.

Mindre kul saker som har hänt på sistonde

  • Justwannahavefun kommer lägga ner

Nej men ni kanske har läst detta inlägg? Så jäkla sorgligt. Det har varit så otroligt fint att vara del av denna trygga plattform. Men ibland blir inte saker som man tänkt sig. Jag vill jättegärna fortsätta att hänga med er här på www, är det något ni skulle vara intresserade av? Jag vet inte riktigt i vilken form eller vart än. Förslag på diverse plattformar tas tacksamt emot. Men hänga borde vi typ fortsätta göra.

Förresten alltså TACK för att körkortspepp. Vi är fler där ute. Makes me so happy.

18

Kommentera

tycker absolut du ska fortsätta! Jag har ju kört egen domän de senaste åren innan min korta tid på JWHF och har faktiskt tyckt det var riktigt nice när man lärde sig grunderna. hade mycket nytta av det här blogginlägget när jag flyttade bloggen från blogg.se (där jag började back in the days, på det goa 00-talet, och låg under många år). https://jennifersandstrom.se/webbhotell-och-egen-doman/

Linnéa

JA! Fortsätt!

elinoralderbro

Åh vad glad jag blir!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.