2021-06-01

Det finaste man har sätter man på bordet

Lite såhär ser det ut när jag jobbar undertiden lillasyster sover. Hon vill helst vara på mig eller väldigt nära. Och lyckan i att det funkade att hon var uppe på bordet intill mig samtidigt som jag jobbade och gjorde babymobilen till henne. Även om det är otroligt mysigt med en liten bebis så uppskattar jag verkligen de gånger jag har två lediga händer och får någonting gjort när hon sover.

För jag är en raslös person. Att sitta still har aldrig passat mig särskilt bra. Så jag behöver påminna mig själv om att den här tiden då hon är på eller mot min kropp största delen av dygnet faktiskt är övergående så försöker jag att hitta lugnet och njuta av hur nära hon är. För jag vet att det här är en så extremt kort period. Så vi får hitta balansen.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

21

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.