2021-04-05

Vändningsförsöket

I onsdags var jag på förlossningen och skulle göra ett vändningsförsök. Tack för all pepp både här och på instagram. Jag var rätt nervös faktiskt. Det blev liksom så mycket mer verkligt att åka till sjukhuset och få den där CTGn på magen och allt sånt. Det var en evighetslång väntan innan läkaren kom in och väl satte igång. Den där bricanylen som man får innan för att livmodern ska slappna av var sådär lagom härlig. Hjärtklappning deluxe. Och själva vändningen gick på första försöket och allt gick bra. Tack och lov! Men det var en ganska sjuk känsla att känna hur något förflyttas inuti magen på det sättet.

Efter det var jag rätt skakis hela dagen och orkade inte mycket mer än att kolla Trädgårdstider i soffan innan Edda kom hem från förskolan. Så glad att allt gick bra och än så länge har det inte kommit nåt barn heller. Så vi får väl se när det är dags för det. 12 dagar kvar till BF nu.

Och nu har vi alla gått in i karantän så Edda blir hemma tills bebisen kommer. Det blir både mysigt och utmanande. Heheh.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

26

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.