2021-04-07

Två enkla fix till hemmakontoret

Jag jobbar ju med det svenska tapetföretaget Photowall och har gjort det i över två år tror jag. Jag skriver trendrapporter och gör olika slags artiklar och DIY’s till deras sajt bland annat. Och jag inser ju att jag är alldeles för dålig på att visa upp vad jag gjort. För jobbet görs ofta superlångt i förväg innan det kommer ut och då glömmer jag liksom av att berätta om det när det väl är ute. Men i alla fall! Här är mitt senaste jobb för dem och då visar jag två enkla tips på hur man kan fixa till hemmakontoret.

Dels ett enkelt och om jag får säga det själv himla smart fix. Att göra ett skrivbordsunderlägg av tapet. Går på i princip ingen tid alls och funkar kanon som musmatta dessutom!

Eller så kan man fläta läckra förvaringskorgar av tapet!

För att se hur man gör – kolla in artikeln hos Photowall här: Snygga till hemmakontoret med två enkla DIY

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

11

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.