2021-04-20

Hon är här nu!

I onsdags morse den 14/4  kl 04.41 föddes hon här. Namnet har vi inte riktigt landat i än, men det kommer väl snart. På ett sätt känns hon så självklar, men samtidigt så undrar jag ibland vem det är som har kommit till oss. Plötsligt är vi en familj på fyra personer. Kan inte förstå det samtidigt som jag verkligen gör det. Men nu är hon här!

I morgon blir hon en vecka och det kanske är först nu jag har landat lite i vad som hänt. Själva förlossningen gick från noll till hundra och när hon väl skulle ut gick det fort. Med tanke på att allt gick bra känns det okej att det gick så fort, nästan skönt faktiskt. Men både Philip och jag var lite i chock när vi ena stunden var hemma och jag kände att jag kanske hade ringt lite för tidigt till förlossningen, men med facit på hand så var hon ju ute ganska exakt 3 timmar efter att vi åkt hemifrån. Så det var nog lika bra att vi åkte när vi åkte.

Jag skrev aldrig ner min förlossningsberättelse med Edda. Det blev bara liksom inte av. Men nu försökte jag göra det då jag faktiskt har känt att det är synd att den inte finns nedskriven. Och eftersom allt gick snabbt var det liksom inte så mycket att komma ihåg.

Det var himla fint att se Edda med sin lillasyster. Hon vill klappa, krama och ha henne i knät hela tiden. Även om det är ett tag kvar så känns det så coolt att dom kommer leka med varandra framöver. Det känns så mäktigt.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

47

Kommentera

Ida

Stort grattis!!! Så underbart med en liten flicka till!

Jag är sååå nyfiken nu på förlossningsberättelsen och särskilt det där med från noll till hundra. Är på BF plus 12 idag med andra barnet och av någon anledning så fanns det inte i min världsbild att jag skulle gå över sååå här länge. Mitt första barn föddes på BF+12 men då hade både slemproppen släppt och och jag hade haft värkar i två dygn. Än så länge känner jag absolut noll. Huvudet är fortfarande rörligt också så jag börjar försöka förlika mig med tanken på att bli igångsatt till helgen. Pga Corona får inte min sambo vara med under latensfasen utan jag kommer behöva vara med ensam. Börjar varje dag med att gråta i typ en timme över att inget hänt under denna natten heller och har fortfarande lite lite lite hopp om att det kanske ska sätta igång innan fredag. Med från noll till hundra, menar du att du inte haft några förvärkar, sammandragningar eller andra tecken innan det började? *hoppas*

Anna María

Åh, men jag känner så med dig! Hoppas du har fött nu, eller i alla fall börjat känna något ❤️ Håller verkligen mina tummar! Jag hade ju tyvärr lite känningar till och från från lördagen (hon föddes sen onsdag natt/morgon) så helt utan förvaring var det ju inte. Men hade liksom inte ont av det eller något sånt. Det som däremot kom snabbt var att jag knappt visste om jag fick vara kvar på sjukhuset när det väl var dags att krysta ut. Så på dryga 20 min var hon liksom ute från att allt hade varit rätt lugnt.
Håller så tummarna för dig att du fått föda och att det gått/kommer gå bra.

Ingrid

Stort grattis!!

Anna María

Tack ❤️

Vicky

ååå grattis, gulliga familjen!!

Anna María

Supergull! Tack ❤️

Men åh, stort grattis!

Mathilda

Stort grattis till den söta lilla flickan!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.