2021-04-24

Ett avslut och början på något nytt, men var?

Foto: Hanna Skoog

I snart tre år har jag bloggat här på JWHF, ett mycket fint och färgglatt hörn av internet. Jag kan tycka att mycket är väldigt likt varandra när jag scrollar runt bland bloggar och på instagram. Många har lite samma uttryck och det är en viss typ av estetik som är ”rätt”. Här kom JWHF in som en frisk fläkt tycker jag och var lite mer bullrig och högljudd än mycket annat. Men nu från slutet av maj kommer JWHF inte att uppdatera startsidan med redaktionellt innehåll längre och efter det så kommer bloggarna att fasas ut och flyttas härifrån. Läs mer om det här.

Och jag ska erkänna att det känns väldigt vemodigt att lämna den här platsen och alla grymma blogg-kollegor som faktiskt finns här. Men allt har sin tid och jag förstår verkligen att Christin tagit det här beslutet. Det finns en styrka i att våga avsluta saker också.

Men vart jag hamnar sen eller hur, det vet jag verkligen inte. Är öppen för förslag! Ska jag flytta tillbaka till egen domän? Ska jag flytta ihop med några andra? Någon portal? Eller nåt annat? Jag ska erkänna att fokus just nu har legat mer på bebisen än att fundera på det här. Men det måste ju tänkas på. Tiden får utvisa vad det blir.

Bloggen är ju kvar här på JWHF ett litet tag till. Och självklart får ni veta vart det bär av sen!

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

22

Kommentera

samma här!! vart ta vägen?!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.