2021-03-17

På ingens begäran, men det här önskar jag mig i födelsedagspresent

Jag fyller tydligen år nästa vecka. 23 mars! Minns förra året när typ hela världen stod still. Covid-19 hade precis kommit till Sverige och allt var så osäkert. Kan säga att det blev inte mycket till firande då. I år blir det ju inte heller det. Dels pga pandemin såklart. Men också för att vi ska hålla oss i lite karantän inför förlossningen. Men jag tänkte verkligen försöka baka en tårta. Eller köpa en. Får se vad orken mäktar med.

Men om jag skulle få önska mig lite materiella saker till min födelsedag så kommer här en önskelista på sånt som jag är sugen på nu.

Jäskorg från Sebastien på Söder
Jäskorg till bröd. Vet inte alls om en rund eller avlång är bäst, men nu när jag har börjat baka med surdeg känner jag att jag absolut behöver en. Vet knappt vilken storlek jag borde ha. Men det finns ju en himla många olika korgar (adlinks) på marknaden.
Snittkniv till bröd. När vi ändå är inne på bakning vore det ju kul att kunna snitta bröden lite snyggt också. Har kört på mina vanliga knivar hittills, men dom är liksom inte vassa nog.
Oh, fishy print – Midis x Jenny o Jens
Oh, fishy print. Har inte kunnat släppa det här fina printet, Oh, fishy  som Christin och Jenny o Jens har tagit fram tillsammans. Har inte en given plats för det just nu, men tänker att det skulle jag ju lösa.
Tekoppar. De tekoppar som vi har här hemma lämnar en del att önska. Visst, inget fel på min Spice Girls mugg som jag fick när jag fyllde 10 år. Men ibland hade jag uppskattat att få dricka te ur något mer vuxet. Kanske något handgjort, eller så vore det fint att fylla på med dom här från iitalas Teema-serie (adlink) som vi har som vårt vardagsporslin.
Koel Magazine
Prenumeration på Koel Magazine. Följer Koel magazine på instagram och allt är bara sååå fint. Håller man på med något garnrelaterat hantverk så är det här dregel-material-delux! Man kan också köpa loss gamla nummer digitalt och det finns så mycket fint!
En stil. Alltså, är det något som det här Corona-året och graviditeten har gjort med mig är det att jag totalt har tappat allt vad stil heter. Behöver ett par nya vårskor, men vet liksom inte ens vad jag vill ha för typ. Har lite tappat mig själv. Önskar liksom att någon bara skulle styra upp mig och säga åt mig vad jag ska klä mig i.
Lite Kalabalik AW 2020
Smycken. Alltså hade jämt massa ringar, örhängen och halsband för några år sedan. Men nu har jag bara en liten kedja runt halsen och sen liksom inget mer. Saknar att kunna styra upp mina vanliga kläder med det där lilla extra som smycken ändå gör. (Men först kanske jag måste hitta min stil?!) Tänker att jag skulle kunna hitta något fint hos WOS eller Lite Kalabalik till exempel.
♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook
17

Kommentera

Nastasja Thor

Tips! Min bagarkompis använder helt enkla rakblad när hon snittar sina bröd 🙂 kan ju vara kul med en speciell kniv med men tills dess kanske du har ett packe förska rakblad hemma.

Anna María

Ja, men såklart kan man ju det! Tack för tips!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.