2021-03-30

Gravid v.38 och vändningsförsök

Gravidleggings från Boob – här (adlink)

Träffade min barnmorska igår. Bebisen ligget tydligen med huvudet upp, så imorgon är vi inbokade på vändningsförsök. Och genast blev allt lite mer verkligt. Det ska komma ett barn. Och det kan typ hända imorgon. Eeeh. Men högst troligen så gör det nog inte det. Jag orkar liksom inte googla för mycket på vad det innebär utan förlitar mig på den informationen jag fått från min BM och så får vi ta det därifrån. Är absolut nervös över hela den grejen och hoppas det inte är för obehagligt bara.

Jag inser att jag nog strutsat mig igenom den här graviditeten litegrann. Tänker att allt löser sig och försöker lägga så lite tid på att oroa mig över något. Det känns bra på ett sätt, men när jag liksom insåg att det ska till en förlossning också så fick jag ärligt talat lite panik. Kommer jag veta när det sätter igång? Vad ska jag ens göra? Hur andas man?! Men en sak i taget. Hoppas att vändningsförsöket imorgon går bra, att bebisen väntar nån vecka till innan den vill ut på riktigt och att jag bara kan känna ett lugn och en trygghet i att allt på riktigt kommer gå bra. Och att det sen gör det också naturligtvis.

Ni kan väl hålla tummarna för mig imorgon och tänka bra tankar?

Undertiden försöker jag slappna av och varva ner så gott det går. Den här slow TV sändningen från vulkanutbrottet i Geldingadalur på Island går varm här hemma. Känns lugnande att titta på lavan som sprutar ut ur vulkanen.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

24

Kommentera

en-lang-blondin

Heja! Kommer gå jättebra. De är ju bäst på det de gör de som jobbar med bebisar i magen.
Stor kram!

Stella

Det kommer att gå toppen!! Så fin du är ❤️

Annelie

Tänker bra tankar, för mig fungerade det fint att vända. Önskar all lycka till!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.