2021-03-24

Digital workshop – pappersblommor

Ikväll ska jag hålla i en workshop! Det var år och evigheter sen sist pga en viss pandemi. I och för sig är det här en digital workshop. Men det kvittar lite och jag tycker det ska bli superkul! Det är Studieförbundet Vuxenskolan i Skåne som har en Skapardag för sina cirkelledare i Skåne och Blekinge. Och jag har blivit tillfrågad att hålla i en av flera workshops. Jag har tänkt så länge på om jag skulle styra upp lite workshops digitalt, men har inte tagit tag i det riktigt då andra jobb än egna projekt har varit mitt fokus. Så det var verkligen perfekt när den här förfrågan trillade in i min mailkorg!

Ikväll ska vi i alla fall göra två sorters pappersblommor. Dels sånna här på bilden ovan, men också blommor av vanligt lite tjockare papper. Det är något med våren som får mig att vilja göra pappersblommor alltså. Inför förra påsken gjorde jag påskliljor och nu dom här. Mmm, tänk när hela världen blommar utanför fönstret. Snart är vi där!

Och det här är typ det sista lite större uppdraget jag har innan bebisen kan komma. Så efter ikväll borde jag nog tänka lite på att fixa med sånt som man kanske borde göra när det ska födas ett barn. Men det får bli sen.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

4

Kommentera

Antonia Weleen Qvarfordt

Meen åh så kul! Hoppas det blev lyckat. Skulle vara jätteroligt att kunna delta i något sånt med dig framöver!

Anna María

Vad kul att höra att du är pepp på workshops, får se vad det kan bli framöver. Ska först föda barn. Hehe.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.