2021-02-26

Gravidläget just nu och mina bekvämaste kläder

Det är så sjukt, men snart är vi liksom en till i familjen. Om det var svårt att greppa att det skulle komma ett barn när jag var gravid med Edda så måste jag ändå säga att det här känns liksom ännu mer diffust. Jag vet ju vad det liksom innebär och har gjort det en gång tidigare så att säga, men det är som att jag inte fattar det. Jag har inte alls samma koll på mina gravidappar som sist, så när jag gick in i en av apparna här om dagen och ser hur få dagar det är kvar till BF så får jag lite svindel. Nu är det 50 dagar kvar. URSÄKTA MIG?! Det är skitsnart vill jag skrika till mig själv. Sen får vi väl se om och hur mycket jag går över tiden. Eller om jag inte gör det. Med Edda gjorde jag ju inte det. Födde en dag innan BF vilket var rätt skönt. Då slapp jag den där väntan som verkar så jobbig. Men vi hade å andra sidan fullt upp med att köpa och sälja lägenhet samtidigt…

Om det är något jag har gått all in den här graviditeten så är det sköna kläder! Jag har liksom haft noll lust att ha på mig saker som sitter oskönt. Tacka vet jag leggings och stora tröjor eller t-shirts. Jag vill verkligen slå ett slag för gravidleggingsen från Boob. Har två stycken. I svart och i leo. (adlinks) och jag bokstavligen bor i dem. Inget som stramar åt eller stör på något vis.

Annars mår jag faktiskt ganska bra mitt i allt. Är alltså i v33 nu. Eller, jag är så osmidig, springer och kissar flera gånger per natt, det sparkas inifrån och jag måste gå sjukt långsamt för att inte få sammandragningar. Jobbigast är absolut att krångla på en nej-sägande och trotsande snart 3 åring alla tusen lager kläder innan förskolan. Längtar så till varmare väder och en mindre gravid kropp.

Jag funderade på det här med cravings och då tänker att jag inte alls har så konstiga gravidgrejer för mig, men så kom jag att tänka på mängden peperoni jag har ätit senaste veckorna. Snacksar absolut på dem som om det vore godis. Det är ju inte helt normalt inser jag nu. Så absolut en gravidcraving. Vad man har för sig alltså. 7 veckor kvar bara…

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

13

Kommentera

Så spännande med en till! En stor och en annan sorts känsla när man vet vad det kan innebära på nåt sätt, så upplevde jag det i alla fall.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.