2021-02-05

EFTER – Eddas pysselhörna

Vi började ju med projekt fixa pysselhörna till Edda förra helgen. Och nu är det klart! Det blev ett gulligt litet hörn till Edda där hon kan sitta och rita, klippa och pyssla med vad hon än vill göra. Här kan man se rummet i original-kaos. Och vi bestämde oss tillslut för att ha pysselhörnan i ett hörn och inte mitt i rummet som vi funderade på ett tag. Men alltså, så bra det blev!

En liten återblick på hur hörnet såg ut innan ↑

Och sen kikar vi på resultatet! ↓

Visst blev det fint?!

Det mesta till den lilla hörnan är återbruk faktiskt. Stolen och träskivan hittade jag på Returfynd (en toppenbra tjänst som Stockholm Vatten och Avfall har där man kan hämta grejer gratis som andra har slängt. Så istället för att fullt fungerande saker slängs så kommer de till användning.) Anslagstavlan kommer från min farmor och färgen är gamla slattar som blev kvar från när vi målade köket när vi flyttade in. Konsten på väggen står Edda för sen innan och den ena burken med pennor är de här ljuslyktorna som vi gjorde i höstas.

Jag delade processen på hela fixet i Stories på min instagram, och fick så många frågor om vad färgen heter som jag har målat vägg och snickerier i. Så lika bra att ta det nu på en gång. Det är färgen Anemon 656 från Beckers. (NCS 2007-Y72R)

Pysselhörna

Tycker det blev himla fint att måla in ett hörn, det skapade liksom ett rum i rummet. Kanske att vi sätter upp en liten lampa på väggen, en ljusslinga och fixar någon mer hängande förvaring på väggen eller något för alla teckningar. Men det får växa fram efter Eddas behov.

Vad tyckte Edda då? Jo, hon blev så glad när hon såg sitt lilla hörn. Och när hon skulle somna igår sa hon till mig.

– Mamma, titta mitt skrivbord! Jag tycker om det!

Alltså. Jag smälte absolut. Värt allt!

Pysselhörna

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

21
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Johanna

Verkligen jättefint! Har tänkt göra något liknande längs en hel vägg viss oss! Vart hittade du konsolerna?

Anna María

Tack! Det låter ju superhärligt att ha en hel vägg med pysselmöjligheter! Kosnolerna hittade jag på K-rauta. Mina är i obehandlad furu och 250x350mm. Bordsskivan är 74×40 cm som referens 🙂

Gabriella Skog

Så fint!!

Anna María

Tack! Blev himla nöjd själv faktiskt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.