2021-01-18

Två tidningar och jag

Jag har varit / är med i två olika tidningar nu! Vi kollar lite närmre.

Rensa hemma - Allt i Hemmet - Dnilva

Först ut är Allt i hemmet nr 1 2021

Rensa hemma - Allt i Hemmet - Dnilva

Det här är faktiskt en favorit i repris. Ni som hängt med här ett tag kanske minns min rensarutmaning som jag gjorde 2018? Jag gjorde upp ett månadsschema för hur jag skulle rensa hemma under året. Ett projekt i månaden med tydliga instruktioner och mål. Pga jag känner mig själv himla bra och vet att jag måste göra något stort av det för att det ska göras ordentligt. Och om jag får säga det själv så är det en himla bra utmaning på så många sätt. Borde kanske lyssna på mig själv och göra det i år igen…

Favorit i repris var det ju, för artikeln har publicerats ett gäng gånger nu sen 2018. Först ut var  Family Living, sen Mama och nu också i månadens nummer av Allt i hemmet.

Adventsstjärnor - Hemslöjd

Den andra tidningen jag är med i är Hemslöjd nr 6 2020. Där blev jag intervjuad om att göra egna adventsstjärnor, vad man kan tänka på, materialval och vad jag tror om framtidens stjärnor. Jag har ju gjort en del stjärnor genom åren så det är kul att jag får vara lite av en expert för en liiiiten stund. Det är en himla fin artikel om adventsstjärnas historia. Älskar ändå tidningar där man nördar ner i hantverket!

Adventsstjärnor - Hemslöjd

Och på tal om adventsstjärnan är det väl egentligen dags att plocka ner dom från fönstret nu. Men jag låter dom hänga bara lite till. Det är ju så mysigt med dom.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

13

Kommentera

duktiga du!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.