2021-01-22

Mest lästa inläggen 2020

Vi är redan i slutet på januari och 2021 har verkligen tagit fart, men jag tänkte att vi skulle backa bandet en liten stund och kika på vad som har varit mina mest lästa inlägg här på bloggen under 2020. Jag gillar verkligen statistik och att kika tillbaka på vad som har delats och lästs, sen skulle jag säkert kunna vara bättre på att göra någon slags analys av det också. Men ja, det kanske kommer en annan gång. Hur som. Vi börjar bakifrån och räknar ner till det mest lästa inläggen under 2020.

10. Jag är gravid, igen

Kanske inte helt förvånande att ett sånt här breaking news inlägg kommer med på listan. Och kul att ni är så många som är intresserade av att läsa lite om graviditeten. Det här kommer ju aldrig bli en gravid eller mamma-blogg om jag känner mig själv rätt. Men jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och tankar. Plus att det är fint att veta att ni är fler som också är gravida. Då känns det fint att få dela resan med er digitalt nu när man inte kan träffa andra gravida pga pandemi.

9. Jag stickar en slipover

 

Holiday Slipover - Work in progress

2020 har verkligen varit ett stickår för mig. Och ett år av västar. Nackdelen är väl att stickning är slow fashion deluxe så därför har ju alla modekedjor hunnit släppa så många olika slags västar innan jag har förverkligat alla mina västdrömmar. Såg någon som redan nu ratade västen och tyckte den var ute, men nä. Jag tycker det är och kommer förbli ett genialt plagg! Särskilt om man får sticka en själv.

8. Plötsligt händer det ändå

Remake blomjacka

Otippat att det här inlägget kvalade in på listan faktiskt. Men här bloggade jag om ett projekt som legat orört i pysselskåpet sen 2016/2017. Det krävdes bara en pandemi och tristess för att jag skulle få tummen ur!

7. IKEA hack VITTSJÖ – soffbord i blått och marmor

IKEA hack VITTSJÖ - Blått och marmor

Jag gjorde om vårt soffbord som jag hackat en gång förut. Tycker för övrigt soffbord är så svåra och vet inte alls vad vi ska ha hemma. Så det gamla får fortsätta tjäna oss i några år till. Är så glad för den här enkla uppdateringen som gjort bordet betydligt med vi och passar så mycket bättre hemma hos oss.

6. Nålfiltning och nåltovning – hur gör man?

Nålfiltning eller nåltovning - Guide

En nybörjarguide om hur man nåltovar/nålfiltar. Jag var som besatt i början av förra året. Jag gjorde små djurhuvuden, olika grönsaker och massa annat. Blir faktiskt sugen nu på att göra en babymobil eller lite hängen till babygymmet.

5. DIY blomjacka – för livets kommande fester

Jag var så less på Corona och saknade att träffa folk, få gå på fest och allt sånt. Det var helt enkelt dags att ta tag i mitt ofärdiga projekt som legat i pysselskåpet i en evighet och göra en extra allt jacka. Sen har jag inte kunnat använda den eller så på någon fest alls. Men! Any day som Corona behagar att försvinna och jag får gå på fest så!

4. Upcycla dina gamla vaser med betongfärg

UPCYCLE - Måla betongfärg på en loppisfyndad vas

Ett snabbt och enkelt sätt att ge trista vaser ett nytt liv. Älskar strukturen som blir av den här tjocka betongfärgen.

3. Växtfärga tyg med avokado

Växtfärga tyg med avokado

Att färga tyger med kryddor, skal och växter är näst intill beroendeframkallande. Det är så häftigt att se hur man kan trixa och fixa själv med typ matrester. Jag färgade små band som jag knöt fast i vårt påskris. Blev så fint istället för fjädrar. Kommer absolut ha det i år också.

2. Nattjäst källarfranska

Som jag har bakat under 2020. Bröd. För mig har det varit lite som terapi. Och lyxen att äta nybakat på morgonen är liksom maximal. Jag har tre recept jag varvar och den här nattjästa källarfranskan är så god. Måste bakas!

1. Twisted candle DIY och varför jag inte kommer göra ett eget

Mitt mest lästa inlägg under 2020 var faktiskt det här. Ett inlägg jag skrev när jag inte kunde hålla mig längre. För den hysterin kring folk som gjorde egna snurrade ljus var helt sjuk. Jag tror många bara blint hakar på en fin trend och kanske inte var så medvetna om problematiken med det. Så i något slags informerande och ett sätt att hantera min frustration på kom det här inlägget till. Fint att sånt också uppskattas.

Och det var de 10 mest lästa inläggen från bloggen under 2020. Undrar vad jag kommer blogga om under 2021? Jag hoppas i alla fall att kunna fylla den här platsen med massa inlägg under året. Har ni några önskemål eller tankar så är det bara att hojta till! Vill verkligen få den här platsen att vara en plats där vi tillsammans ska trivas.

 

15

Kommentera

Vicky

ett såå fint år här inne!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.