2021-01-14

En virkad alpacka-enhörning till Edda

WAK - Alpacorn, virkat gosedjur

Jag virkade en grej till Edda i julklapp. En alpacka-enhörning i tjockt gosigt garn. Philip bara skrattar åt hur den ser ut. Eller mest skrattade han nog åt formen den hade under tiden den blev till. Och jag kan faktiskt hålla med honom. Hehe. Men ändå! Kolla, gullig ju! Den är rätt stor också. Nästan 75 cm från horn till tå.

Svansen är stor och fluffig och halsen kanske snäppet för lång då stackarn har lite svårt att hålla uppe huvudet efter att Edda har ridit fram genom lägenheten på den. Men det gör ju henne inte nåt! Hon älskar den! Ni skulle sett hennes min när hon öppnade paketet på julafton. Så värt allt jobb jag la ner på den. Jag som inte alls är bekväm med att virka utan stickar hellre.

WAK - Alpacorn, virkat gosedjur

Men det var faktiskt himla kul att göra, tjockt garn och stor virknål ger snabbt resultat. Sånt gillar jag! Och kolla bara på garnet. Mmmmums! Färgerna heter marshmallow och honung, bara det låter ju frestande.

Finns som färdigt kit från We Are Knitters.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

15
  • Just wanna view more of
  • DIY

Kommentera

en-lang-blondin

Den är ju fantastisk! (men ändå en kul bild av dig i TV-soffan stickandes på… ja vadå…:)

Anna María

Haha, ja alltså. Det var ett gäng avlånga föremål som virkades för att få ihop den här. Eeehhhheeeheh

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.