2021-01-29

En värld av växter – mitt terrarium

Petit jardin - Terrarium

I början på december var jag med på en digital workshop som Petit Jardin ordnade. Det var ca 1 timmes Zoom-häng där jag och ett gäng andra deltagare tillsammans gjorde terrarium för växter. Ett slutet ekosystem som tar hand om sig själv. Himla smidigt om man vill ha gröna växter men inte orkar hålla på. Och för min del perfekt att få lite mer grönska i vår stora platsbyggda hylla. För det här ekosystemet vill inte stå i gassande solljus utan ha lite mer lagom av allt.

Petit jardin - Terrarium

Det är som sagt nästan två månader gammalt och det verkar ta hand om sig fint utan att jag gör något. Det lilla trädet har visst dragit iväg lite, så jag klippte av den längsta grenen. Såklart har jag ju glömt av vad det berodde på när växten växte på såhär mycket. Men det känns fint att få följa utvecklingen av mitt terrarium.

Petit jardin - Terrarium

Så nu bor den här i vår hylla bland legobilar, böcker och massa udda prylar.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

9
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Emy

Vad fint! Jag tänkte på det du skrev om Islands mellobidrag, om att de hade kunnat vinna med den och håller med dig sååå mycket! Vi har lyssnat på den på repeat här hemma sen den kom ut och att han sjunger om en bebis gör ju det hela så mycket finare 😍.

Anna María

Men visst är det fint! Låten håller dessutom verkligen fortfarande. Men jag tycker att vi korar bidraget som vinnare då helt enkelt 😉

Emy

Agreed! ✊🏼☺️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.