2021-01-27

Edda och jag

Jag behövde ta en bild på mig och Edda till en tidningsartikel som ska publiceras snart. Det var lättare sagt än gjort alltså. Philip stod bakom kameran och jag försökte locka Edda till att vilja vara med på bild tillsammans med mig. Hon både bet mig i näsan, kinden och pussades hårt och intensivt. Det här med att bara ta en bild rätt upp och ner när vi båda kan titta in i kameran var inte helt lätt alltså.

Mutade absolut med två clementiner för att få till bilden. Tur att hon är ganska lättflörtad vad gäller mutor ändå. Och det tillhör faktiskt ovanligheten att det är jag och Edda som är med på en bild tagen med den stora kameran. Jag brukar vara den som är bakom kameran i dom lägena. Så verkligen ett sällsynt tillfälle.

Men tar man tillräckligt många bilder blir väl alltid någon bra.

Och tillslut blev det en bild där vi båda var i synk och relativt i fokus. Får jag tycka att vi är himla gulliga?

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

25

Kommentera

Elin Häggberg // Teknifik

Sååå fina! 😍

Anna María

Hanna

Din kula på magen gör dubblar därtill gulligheten!

Anna María

Haha, ja lilla kulan är såklart också med 🙂

en-lang-blondin

Ni är ljuvliga! Älskar sista bilden i bildserien ovan. Bedårande!

Anna María

Ja, men den är en favorit hos mig med. Fint att ibland lyckas föreviga sånna här ögonblick!

Vicky

gulliga ni :’)

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.