2020-12-09

Livets cykler just nu

Livet just nu går i cykler. Eller det växlar liksom mellan två lägen. Ena läget stavas VAB och har blivit en hel del av här hemma det här året. Då är det fullt fokus på att underhålla och sysselsätta Edda som mest bara hostar eller är snorig vilket såklart är en fullt rimlig anledning att vara hemma från förskolan. Hon har hittills varit pigg som vanligt då, så tempot är inte mycket långsammare än det brukar. Eeehhhheehe.

Det andra läget är mer eller mindre hetsjobb då jag behöver jobba ikapp det jag inte har hunnit med när Edda har varit hemma. Då smattrar tangenterna och jag bränner av fotograferingar, pyssel och allt som ska göras i en rasande fart.

Det känns nästan lite schizofrent att hoppa mellan dessa. Men är tacksam att Edda har tajmat in sina hemma-veckor när jag precis har lämnat ett jobb eller har lite mindre att göra. Nu däremot finns det inte någon tid att vabba innan jul så: kära älskade lilla barn. Håll dig frisk!

I slutet på förra vabb-perioden var både Edda och jag lagom less på att hänga inne. Man kan riktigt känna tristessen i den här bilden tycker jag.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

11

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.