2020-12-12

Jag är gravid, igen

Edda ska få ett syskon och vi ska bli en familj på fyra. I ärlighetens namn vet jag inte om jag har landat i det helt än. Det är så mycket som händer nu och med ett till barn att ta hand om hinner jag knappt tänka på att jag är gravid. Fattar det knappt fortfarande trots att jag faktiskt kommit halvvägs.

Det är lätt att undanhålla en graviditet i en pandemi. Det behövs inga ursäkter eller försök att hålla det dolt. Jag träffar ju ändå inte folk.

Jag har mått sååååå illa den här gången. Veckor av konstant känsla av att jag ska kräkas och en trötthet som är utöver allt annat. Tack och lov har jag tagit mig igenom det där och mår faktiskt bra just nu. Men vis av erfarenhet vet jag att det kan ändras. Så njuter av varje dag jag mår bra.

Edda är pepp på att bli storasyster och vi alla ser fram emot att få träffa den nya familjemedlemmen.

Pga pandemi fick Philip (som också vabbade Edda) hänga med på ultraljud via FaceTime. Haha. Helt klart nya tider. Så här ovanför det ni första familjefotot på oss. Fint ändå.

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

58

Kommentera

sandra

Hurra vad roligt! Stort grattis <3

hurra!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.