2020-12-03

En till stickad väst – kan man ha för många?

Holiday slipover - Lopi edition by Dnilva

Ja, men jag har stickat en till väst. Det börjar nästan bli ett beroende. Väst är som jag tidigare nämnt verkligen det ultimata plagget. Det är snyggt och värmer alldeles lagom om man som jag är lite frusen. Det kanske låter trist, men det är samma mönster som min förra väst. En Holiday Slipover från Petit Knit

Däremot är den här kortare i modellen och stickad med Álafosslopi som är islandsull. Köpte tre nystan sist jag var på Island. Så den här är varmare än min andra och i en mer kall grå ton än den andra västen. Perfekt nu i vinter med andra ord.

Har inte orkat att blocka (dvs. lägga den i blöt så att alla ojämnheter liksom ordnar till sig) den än, så den har inte fått den ultimata formen, men det får jag ta senare. Nu använder jag den mest hela tiden istället. Så så får det vara för nu. 

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

15

Kommentera

Anneca

Superfin!

Anna María

Tack! Jag använder den så mycket! Bästa plagget! 🙂

Linda

Superfina västar! Undrar vilken mm du använde på rundstickorna till västen du gjorde i somras? Och tack för en bra blog!

Anna María

Tack! Har använt båda så himla mycket. Jag har haft samma nr på stickorna på båda västarna. Nr 10 för slätstickningen och nr 9 för resårstickningen i halsen, ärmarna och mudden nertill.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.