2020-11-05

Personliga presenter till Fars dag i Go’kväll

Personliga presenter till Fars dag - Go'kväll

I tisdags gästade jag Go’kväll och tipsade om personliga presenter till fars dag. (Helt ärligt så funkar dom här tipsen precis lika bra till mors dag också.) Jag visar hur du kan göra enkla ljuslyktor av barnens teckningar och snygga nyckelringar i läder. Här kan man se hela avsnittet där Andres Lokko är gäst och C-G Karlsson och Fransesca Quartey tipsar om film och TV-serier. Fars dag-pyssel i Go’kväll

Det är alltid väldigt kul på inspelningarna, stressigt såklart. Men också kul att det är en tagning och det är liksom den som blir. Vi spelar alltså in några timmar innan det sänds, men det är aldrig något som tas om. Live on tape kallas det tydligen. Så kul att vara tillbaka i rutan igen!

☆ Jag finns också på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

11
  • Just wanna view more of
  • DIY

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.